torsdag 2 augusti 2012

RÄTT TJURIG

Äntligen Internet igen...

Puh ingen uppdatering av vad som händer på farmen på en hel vecka :)
Tog två eftermiddagar ledigt för sol o bad ...först utanför Myresjö o sen i Örken...underbart!

Tillbringat en helg i Västervik med att döma Fjordhäst SM i dressyt LA:1. ohhhhhhhh va många fina fjordingar det fanns...flera gick på runt 70% så jätte duktiga...blev helt kär i en som jag lätt hade kunnat ta med hem till verksamheten..hihi.

Hunnit med lite simning i simhallen...

Shoppat loss på ny tvättmaskin o torktumlare...sådär kuligt att lägga pengar på men dock ett måste!

Kollat Samba o Råsa (igen) o ingen av dom va dräktiga . Samba seminerad o Råsa har fått ett PG spruta...hoppas hon kommer igång.

I går vaknade jag av ett telefon samtal om 4 bruna hästar i Karryd trakten springandes i en trädgård...va va, kunde det vara mina o var var i så fall den femte????
Jojo den5:e möttes i backen till Stora Heda gallopperandes hemåt ( Amelia) snäll fjordtant springer hem....
Dom andra hittades på Kronobergs läns högst belägna punkt smaskandes gräs i en kohage...långt att traska hem med dom men som tur var - inga skadade....MEN....gott om avtrampade skor....grrrr....

Tjurade ihop för dagen o vi for ett gäng ( Sus, Becca, Tobbe + jag) till GE-KÅS Ullared för shopping , tja det var en hel del andra som kommit på samma idé....gjorde inga fynd, kom undan billigt för det fanns ju lixom inget att köpa, så jäkla urplockat...hahaha...rätt bra!!!

Idag veckans spruta mot "ondskan" i kroppen, magen krånglar av all jäkla medicin o jag känner mig rätt kass. Yrseln är tillbaka o fothelvetet är ju både ond , svullen o sne. Ryggen är stel ...så nu har jag gnällt klart :)

Flyttat hästar på betena. Nya hagar är på G.
Just nu inväntar jag vetto som ska kolla ston!!!
Sen vill jag minsann ta kväller...

Tja hunnit kolla lite OS denna veckan också. Först fälttävlan o idag lite dressyr..såg bara 3 ekipage - hann inte mer.

//Bubbel - trädgårds arbetare

Inga kommentarer: