lördag 7 februari 2015

SPEKULANTER OCH UNGHÄSTRIDNING

 
Nu är även Boriz på G. Han har ju fått stå tillbaka lite när här varit andra inridnings hästar och dessutom växer han ju. Hur eller hur....snäll, trevlig och enkel. Blir nog bra vad det lider trots valpighet!
 
 
Haft väldigt trevliga spekulanter på förmiddagen på Bennethon LH - 13 e: Cohiba - Nobel u: Belthia LH och han visade upp sig på ett bra och trevligt sätt. Sagt det förut , säger det igen. Han är otroligt lättsam och trevlig att hålla på med.
 Om det blir någon försäljning vet vi ju inte ännu men det är alltid roligt med trevliga spekulanter. Dom skulle titta på ytterligare en två åring och det visade sig att även den är född här. Rätt komiskt att dom suttit och kollat på nätet och hittat två stycken dom ville åka och se live och båda visar sig vara LH hästar. Den andra är Lawintwo LH e: Zuidenwind - Bernstein u: Lycka som jag sålde som föl!!!
 
Härligt med takdropp och lite vårkänning idag. Jisses vad det rasar från taken. Bra då behöver man inte oroa sig för rasande ridhustak , vilket är min största noja :)
 
Flyttat om hästarna lite tillfälligt. Måste få Busfibblan riktigt avvand eftersom hennes mamma är för snäll och låter henne tutta lite då och då
 
Planerar att tacka för lånet av Blesa och köra hem henne i morgon. Nitro har ju andra kompisar nu och hon har gjort sitt. Dock får vi se väglaget i morgon...grusvägen är ju blä nu när det smälter!
 
I kväll ska dansskorna rastas. I parken spelar Sannex :)
 
//Bubbel - använt hög växel i hagen

Inga kommentarer: