fredag 6 april 2018

FREDAGS RAPPORT

Jisses vad det blåser idag, nästan lite otäckt mkt. Hästarna var dock inte beörda under förmiddagens pass men det var kanske för det var elever med egna hästar...mina kanske hade varit värre !

Igår kväll var det uteritt med dom små eleverna och efter det hann vi med lite galopp i ridhuset. Numera galopperar dom själva. Jätteduktiga. Ingen av dom har ännu ridit 20 gånger totalt.
Små grupper är mkt mkt bra!


 Någon hade fripassagerare i morse....


Nu är snön nästan borta (förutom på ridbanan) och fördelen med blåsten är att det torkar upp i hagarna. Jag ska försöka harva lite också i helgen och hoppas på att få lite hjälp med det också.

I morgon är ridhuset upptaget för träningar på förmiddagen och sen ska jag löshoppa några hästar.



Jag har fått uppdatering från "Busige Bertil"  som numera kallas "Sixten". dvs Diamonds Zixxaq LH e: Zuidenwind som jag sålde i fjol. Mkt nöjd ägare och han såg fin och välväxt ut. Fortfarande ädel och långbent och hon var mkt nöjd över temperamentet.
Roligt att få följa LH barnen

En annan som sköter sig hos sin ryttare är Nitro som ännu mest skogsrids men han knatar gärna ut själv på tur....inga problem för honom! Pigg och glad och trevlig. Hoppas på att få se film senare.
Känns helt rätt att ha lånat ut honom!

Nya matlådor och gegga i hagarna


Skimmel är för härligt i fällningstider

Silly hittade en go säng i kväll. Jag hade inte hjärta att ta med dom smutsiga schabaken till tvättmaskinen när hon hade gosat ner sig så skönt!


Affe från fredagens ridpass!
Han är cool och puffig


Bubbel från samma pass....


Boriz från tidigare i veckan....

Nu tar jag helg!!
Ska göra det sista på mina EU stöd, fotsätta mitt renoverande, löshoppa, skiva ihop mötesprotokoll och fakturera stallhyror så ledigt blir det inte, men mocka....det ska jag icke!

Fölvakandet forstätter men inte på helspänn ännu.

//Bubbel - fäller mängder