onsdag 21 november 2018

UNGHÄSTJOBB

Onsdag och idag blir det ingen stadstur då bassängträningen är inställd denna veckan. Ska försöka ta det så lugnt det går på hemmaplan eftersom min förbaskade förkylning och hosta inte ger med sig. Har fått ont i öronen också och nja nu känns det som det räcker med klenhet för ett tag framöver. Är inne på tredje veckan och det känns rätt trögt med det mesta....

Igår fick Wille leka lite i ridhuset.....han växer men liknar mest en knubbsäl! Inte så svårgödd precis. Dock är han nog världens snällaste unghäst. Tycker mkt om honom.

Amarettwo var hos hovslagaren igår och när hon ändå var avborstad så fick det bli ett litet ridpass. Även hon är en mkt vänlig unghäst.  

Igår flyttade sista fölstoet hem till sig för denna säsong. Hon har fölat här, seminerades om och nu var det alltså dags att flytta hem till sitt. 
Du vet väl att du kan stalla upp ditt sto här för fölning och vid önskemål omseminering. Senast 6 veckor innan bräknad fölning vill vi ha ditt sto på plats. Boka i god tid för platserna är begränsade.

Gjorde så gott jag kunde att sanera stallets äckligaste box men inte lätt att få rent och nu kan jag ju inte måla om heller utan får vänta till nästa år....nåja, lite renare iallafall


Nä nu måste jag mocka men sen ska jag pausa i em....hoppas jag!!!

//Bubbel - jobbar så lite det går idag

Inga kommentarer: