torsdag 30 januari 2020

TRÄNA PÅ ATT TÄVLA

Hur länge ska man behöva vara snorig i snoken..nu har jag varit dålig en hel månad. Tänker ju hela tiden att det går ju över men nu börjar det bli jobbigt. Känner mig helt utchasad...drar snoret i näsan alternativt är täppt, hostar, huvudvärk, känner mig matt och väldigt väldigt trött! Spelar ingen roll hur mkt jag vilar/sover så blir jag inte piggare.
Är ju inte riktigt i den positionen att jag kan sjukskriva mig utan djuren måste skötas. Det är ju nackdelen med att vara sin egen!!!!

På lördag finns möjlighet att löshoppa då hinderna är uppsatta. Vi löshoppar från lunchtid.

På söndag eftermiddag ska Nitro åka på hoppträning, tänkte det kunde vara nyttigt för honom att träna i grupp!

Planen är att Löken ska åka på P& J i morgon kväll med sin deltidsfodervärd. Det blir deras första "start" Löken är inte mkt hoppad och har väl inte nån större talang men ryttaren har bestämt sig att hon ska vara hopphäst - ingen brist på engagemang hos ryttaren inte!

Du vet väl att du här kan träna och också få åka och tävla mina hästar.
Är du intresserad av det konceptet är det träningar tisdagar och onsdagar med sikte på tävling. Det krävs såklart engagerade föräldrar om du inte kan köra transport själv! Men ett mkt roligt och utvecklade koncept för dig som saknar egen häst!!!!

Jag har gjort lite ändringar i grupperna och det finns nu platser att träna måndagar 17.30 eller 19,30,

//Bubbel - vill också vara hopphäst

Inga kommentarer: