fredag 27 mars 2009

VINTER & RIDLED

I natt har vi haft övernattande gäster i stugan . Det är 3 tjejer som rider den som ett projekt arbete...mkt snö blev det och lite krångel inför dagens tur som fick arrangeras om lite. Ramona och Nina tyckte det var super coolt i skogen men om man frågar nordsvensken Jonna som bott här i natt - tyckte hon INTE det var ok att gå ifrån sin "pojkvän" Frej i förmiddags...som dom skrek. jag fick ju ont i mina öron!

Själv känner jag mig inte ok, matte tycker inte att jag rör mig riktigt som man ska och nja det gör jag jag nog inte heller. Hon säger att vi ska åka och röntga mig, det vet jag inte om jag vill - gör sånt ont???

Min vän "Barre" har det värre...Han har en kanyl fastsydd i sin hals och får medicin i 8 dagar. Han som varit så konstig, spänd, ont i sin kropp ... visade ju sig ha erlischia - en fästing sjukdom...usch fästingar gillar inte jag, äckliga
Mkt medicin ska han få ...

Husse är stolt för han har longerat Bosse alldeles själv och ville att jag skulle berätta det här...
En annan sak. Hans lilla smidiga häst Ramona fick bo i en spilta i natt eftersom vi hade extra inneboende hästar...hon hade passat på att klia sin lilla nätta stjärt mot Hexagons boxvägg och jag kan säja att han fick det liiiiiiiiiiiite trångt för hela väggen brakade ner in till honom.

Nu ska matte strax jobba igen....hon får bara dricka upp kaffet först :)

//Bubbeltrubbel

3 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt roligt!
//Cecilia

Anonym sa...

Stackars Barre=( Skönt att kommit underfull med varför han har betett sig konstigt. Fästigar är riktiga elakingar./Babe

Anonym sa...

Ramona är en underbar och graciös varelse! Tobbe, du får bygga rejälare väggar till din lilla flicka!
Stor kram till er allihop! Ni är bäst! // Mari