torsdag 21 maj 2009

SOMMAR HAGAR!!!

Förmiddagen startades upp med privat lektion, R-M och Herkules blev nog båda lite svettiga !!! Det tränades framdelsvändingar , serpentiner & galopp på volterna...

Därefter drog matte igång med projekt - fixa sommar hagar! I dag fixade hon "båten hagen", "lilla skogsrundan" & dom övre tre fälten här hemma....flyttade 4 yrsliga unghästar som dock startade upp dagen på detta vis...- trötta i en "hög " på betet...söta!!!

Sen var det dag för en lektion igen....nya svettiga människor OCH hästar...haha!

Ramona får visst en medryttare på söndagar oxå , för Simone kom och hälsade på och tog en fika och var sugen på att starta upp sin ridning....heja heja.

Matte hann en fusk motionering av mig och Barre på ridbanan - alltså longering....jaja, bättre än inget!

Ramona fick gå ut på en skogstur med Mari som hade snor i näsan...hon orkade inte rida lektion, KLENT!!! men sen traskade hon glatt 2 varv på lilla skogsrundan med både A & E som var ridsugna när deras mamma hade ridit lektion... och det ska ju vara rättvist ...får en rida hela rundan - måste den andra ....tror att fluffe Ramona blev lite trött?!?!?!?!? Blev du det oxå Mari????

Fram på kvällskvisten var det dags för lektion igen....då trimmades dessa små djur...
Hexagon, Herkules och Sixxtus.

Dagen avslutade med att Hex, Barre och Sixxtus fick testa på att bo ute i natt och jag kan lova att det sprangs i hagen...herre jösses , dessa kusar är ju i min klass...fy tusan vad dom rejsade!!!

I morgon bitti behöver min matte bara mocka 2 boxar....superduperdag!!!!
Det står dock fortfarande 6 hästar på stall!!!

//Bubbel boende inomhus

1 kommentar:

Simone sa...

Heja Heja! :P