söndag 28 juni 2009

Norrhult, Lenhovda, Lilla Heda, Furuby, Väckelsång, Lilla Heda











Avslutning på ridlägret var i dag Dagen har bestått i diverse barbacka ritter...alla hästar testades...utom jag då... jösses sån balans dessa tjejer har. I full galopp drog dom runt på ridbanan och även en skogstur blev det.
Efter lunch ( det blev "tabberas" på det mesta i kylskåpet, haha) var det så dags för gymkhana...kul kul för alla...ni var ursnygga i tobbes badbyxor och mattes linnen!

Jovisst dom hann kolla på lite ston också...för vetto var här.
Var lite rynkade näsor och ögonbryn för huva så läskigt med alla bajspluttar som skulle ut innan man kunde kolla med ultraljud!!!
BOSSE ÄR DRÄKTIG!!! Matte pussade magen och sa att där låg en finfin dressyr häst till henne :)
2 ston var klara och fick åka hem....det lättar med djur på farmen!

Hoppas ni haft kul på ert ridläger - för det har jag!!!!

Annu var mattes dag inte slut...hon lämnade"Zara med Z" som varit och hälsat på i helgen vid bussen i Norrhult. Amelia var bak i släpet och sen bar det iväg till Lenhovda - gjorde där ett byte till Ramona, hem igen och lastade Valley ( som inte alls vill åka härifrån = tog en stund) åkte med henne till Furuby och lämnade henne hos Ryan...oj vad dom kommer bli tjocka i sommar....gött!!!
Precis när matte skulle bege sig hem fick hon ett sms att Nina var klar hos hingsten så hon fick åka till Väckelsång oxå...puh mkt timmar i bilen blev det!

Nu tänker min matte gå och sova....

//Bubbel inte speciellt trött men dagen har varit varm

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej svejs! Låter som ni har haft full dag. Har själv bara kört en häst och mjölkat en massa kossor. Har numera bara två ardennrar, jag har sålt åringen. Ganska skönt faktiskt. Ha' det. Hälsning från Öhr.

sebastianmirasmilla sa...

Semester???

Anonym sa...

SEMESTER??? Vad är det...skulle inte tro att det blir mkt av den varan...brukar inte bli det även om man så tänkt...alltid händer det nåt.
//Tina

Linda sa...

Ebba räknade ut att nästa år är hon lika gammal som Wilma var första året hon var hos Dig så då ska hon också få åka... - Det är noga med rättvisan! Och det verkade Wilma tycka om. Så dom har redan planerat in nästa års ridläger...

Anonym sa...

Det är bra med tidiga bokningar....ha ha . Ser fram emot nästa år då!!!!

Du kan tro att jag somnade tidigt i går. Hann ju knappt lägga huvudet på kudden!!

//Tina

Anonym sa...

Inte dåligt att dom tom vågade rida barbacka på Hex. Tror jag ska prova det nästa gång kanske inte så skumpigt utan sadel eller....
//Mia

Anonym sa...

...hahahaha. Hexagon skötte sig utmärkt och jag tror faktiskt att det inte var så skumpigt. vi ska kanske ta oss en tur på bubbel och honom...
/Tina

Anonym sa...

Säg till innan så kommer jag och tar kort på den barbackturen!!
// Mari

Anonym sa...

Låter som en spännande tur.kan nog bli roligt..:)
//Mia