lördag 18 juli 2009

SEMESTERN FORTSÄTTER


Jappz kom in på tävlingsplatsen ...men det fanns inga läktarbiljetter kvar i dag...hahhaaaaa. Falsterbo utan att se en endaste klass, men framridning funkar bra!
Ätit gott, dricker (just nu lite mer vin) gott...latar sig i husbilen som just nu liknar ett Taikonläger...fy vad dom sprider saker runt sig men är det semester så är det!
Ett plums i havet har det också blivit men det blåste så matte hamnade nästan i Köpenhamn.
Fast en utlandssemester vore ju roligt...
Dagen startade med ösregn - tur att matte har ett regnställ!!!
Matte har inte shoppat ett skit, men hoppas att hon köper ett lass med snygga presenter till oss här hemma i morgon...annars kan hon låta bli att åka hem ;)

Inga bilder i dag för matte fyllde kameran med sand när hon var och badade...hoppas det går att fixa.

Nu ska grillen tändas...och ett köttastycke ska tillagas.
//Bubbel - som håller ställningarna hemma

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hm... Matte verkar behöva en tåligare kamera! Kanske ska satsa på en som är skyddad mot allt sånt som matte gärna verkar utsätta kameran för: Ligga i fuktigt stall över natten, ligga ute, fyllas med sand osv. Tror kameran kommer att hålla längre då! :-)
Kul att ni har det bra!
// Mari som knegar

Anonym sa...

Låter kul med falsterbo har tänkt i många år att jag vill åka dit. Kanske ska åka med din matte nästa år för då har jag inga kor och kanske lite mer tid över. Jag såg inte din matte på premieringen i norrhult Ada och jag var där och gjorde körprov. 42 poäng av 50 hon skötte sig bra lilla Ada.
Hälsningar Sofie