tisdag 7 juli 2009

VILD SHOPPING!

I dag startade dom upp tidigt....var ju semindag och LHK ponnyn Casper skulle till ATG i Kalmar och operera bort sitt griffelben som gått av och det blev en DYR tripp - FÖR MATTE - för hon och "Gulle Mia" hann med några timmars shopping. Det blev nya kläder...nice... mer nya kläder...nice...en tur till Hööks ...nice...där var det då fynd i alla fall, vet inte hur mkt rabatt , men billigt blev det. Matte köpte nya ridbyxor och Hexagon fick äntligen en fine träns...med lite bling bling på!!!
Till Göta Get: Ett RÅSA halsband...hehe, hon blev så snygg:)
Till husse: nya shorts och en t-shirt, men inte uppskattade han det.
Till mig : NOLL presenter!

Jag hade velat ha....En TELIA bubble- pratbubblan , det är ju jag...måste ju vara en telefon för mig...eller är den kanske uppkallad efter mig????

Kan man bli sponsrad med en kanske - Telia hör av er!!!

Väl hemma igen har matte hunnit dammsuga och nu häckar hon i soffan med sin bärbara dator...hon har upptäckt finessen med att kunna slappa samtidigt som hon bloggar!!!

Förresten så här ser Caspers bortplockade griffelben ut....



/Bubbel som längtar efter en ordentlig genomkörare....

1 kommentar:

Anonym sa...

Jaha!
Nu kommer man inte ens att kunna åka till stallet och känna sig OK klädd för nu har ridläraren bara nya och trendiga kläder... Suck!
;-)
Kul att ni fick kombinerat nytta och nöje! Lite läskigt att få med sig det trasiga benet i en påse hem... Ge det inte till någon av hundarna bara!!
Den otrendiga eleven// Mari