onsdag 6 januari 2010

VARMLUFTSPISTOLEN

Varmluftspistolen är vår bäste vän dessa dagar....ledningarna fryser i stallet och matte använder den flera gånger om dagen för att få loss dom f&#¤%#¤"%"de
ispropparna ....

I dag har matte jobbat på bra i stallet, hon kämpade friskt på fm med att köra spån i djupsnö, hacka is i vattenhinkar.

På eftermiddagen hacka mer is...pyssla med hästarna...riva ner allt julpynt....longera mig en stund - ganska trist övning tyckte jag men matte hade i alla fall bra musik i ridhuset =)

Nian fick göra en självstudie i bus - matte släppte bara honom så han fick springa av sig.

Sen hade hon tänkt rida med Mia men då frös hon så mkt att hon skippade det , men Mia hon gav sig glatt ut på skogstur med Mumsan i mörket ....dom kom hem helskinnande!

Snäll matte passade på att rycka Naturells man så hennes matte slutar tjata...haha

Ännu en dag närmare våren avklarad...
//Bubbel - diggat musik

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var faktiskt skönt att komma ut i skogen en runda, även att det var -9 och mörkt. Precis vad man behövde en dag som denna. Frös inte alls merän lite om tårna. Mumsan tyckte det var lika kul hon. Fasten hon hade lite frost i skägget när vi kom hem igen.
Tack för den goda tacosen efter ridturen. // Mia

Anonym sa...

Kunde bytt med vem som av er idag! Började min dag på djursjukhuset- Stormy ONT i ryggen =( Håll tummarna för att det blir bra på några dagar e ni snälla!

Bubbel måste vara det sötaste musikdiggande snömonstret som finns! // Mari

Helena Olausson sa...

Hej ! Kan tänka mig att det är kämpigt med hästeriet i kylan. Tänkte bara säga att jag har en överrullningsgjord som ligger och samlar damm. Svejs ! Helena (Järnforsen)