söndag 30 maj 2010

BLÅ/GUL =)

Blå/gula gillar matte OCH jag....Lokal tävling i Lenhovda i går, gick LB;3 och var nått fjuttigt poäng från plac (lite över 63%) och LA:3 där vi VANN på lite över 69%

LA:n startade vi i värsta regnskuren och jag fick damp...for över ridbanan i ovilliga krumelurer men matte taggade till och bestämde att nu jävlar ska det gå...fick några 8:or där det var koefficient = niceSåg en annan dressyr/hopphäst som skenade fram innan start på dressyrbanan...fast sen blev dom plac ändå...huvalijen. Sluta skrämmas sådär Annelie...

Sixxtus och Mia såg fina ut på framridningen men inne på banan var det en ängslig kille som knappt vågade gå bitis medan det såg riktigt trevligt ut ibland....han måste verkligen ut och få se världen!!!

Matte kom hem sent och hade bara lust att mosa ner sig i soffan...men då ville Mia grilla...sen ville hon på dans( en gång på buggkurs - sen var hon laddad)...plötsligt skulle det faras till Skirö och svänga dom lurviga till "Black Jack" och både Tobbe & Jan1 ville oxå med....tur att matte orkade för det var riktigt skoj!

Verkade lugnt på fölfronten - även i natt när matte kom hem... hon fick för sig att mata oss vid tre i natt....skumt, sen fick vi inte frukost förrän nio i morse - jag känner mig förvirrad....undrar om hon tog lite sovmorgon???????????

Bubbel - med blågula rosetten i håret.


5 kommentarer:

Jenny sa...

ja ut å tävla med er ni som har hästar :) blev så sugen igår!!

Anonym sa...

Bara att sno en häst här Jenny!
Finns gott om dom =)
//bubblans matte

sussi sa...

ja så det kan gå :)
hade en liten fundering som formulerade sig i min hjärna igår på kvällen :P
finns det nån möjlighet å bara sitta med dig å lyssna vid nån dressyrtävling då du dömmer???
vore ju dels väldigt lärorikt å dels så får ja ju ett hum om ja är någorlunda på banan i mitt tänk :)

sebastianmirasmilla sa...

Ska försöka sluta med att skrämmas ...=)

Anonym sa...

Grattis till den blågule!! // Mari