söndag 26 juni 2011

RÄTT SEG DAG

På morgon besök i stohagen där Boscott LH, Belthia LH, Nina, Mumsan, Råsa, Lycka går ihop med den vakande killen Qurre går....


I kväll har Tian fått gå hem för hon ska dräktighetskollas i morgon!

Har släppt ihop henne med Ramona här hemma...buuuuuuuuuuuuus blev det...var som en jordbävning när ardennertanten sprang....jaja hon kunde väl få göra nåt kul i en minut.


Så här mysigt har grabbarna gräs det i sin sommarhage! Man ser dom lååååååååååååångt borta Nian softar i beteshagen på kvällskvisten... observera att fälten är slagna i bakrunden. NU e höskörden på gång!!!
Yeeeeeeeaaaaaaaaaaaaah...men f*n att man ska ha en så usel traktor. Blir till att låna för att slå o köpa in tjänsten för balning/plastning i år...bläääääää men vad göra????
Velar ju ihjäl sig om man ska köpa ny traktor eller ändra om på verksamheten eller bara dra söderöver.....o göra nåt helt annat :)
Hur eller hur håller vi alla tummar för att höet är inne före fredag o att vädret fortsätter va fint.

Sixxtus o Hexagon vid vattenhålet...gos killar

I morgon bitti är det tidig uppstigning som gäller...först vetto som ska kolla några ston sen drar vi igång med ett litet ridläger några dagar....blir en rörig variant men så får det bli!!!

Var lite avbokningar i sista stund...men vi kör ändå o skulle nån mer bli sugen på att va med nån dag är ni så välkomna att hänga på!!


Själv har man blivit av med sina bandage i dag, fått gå ut i en sjukhage,,,haft lite ont i magen. Inte van att stå inne still....hatar den tillvaron.I dag lite roligare även om hagen är minimini.


Knallabacken igår va sådär...vi säger inte varför...åkte ialla fall hem lite tidigare än tänkt.


//Bubbel - konvalecent


Inga kommentarer: