söndag 17 juni 2012

DET FLYGER HÄSTSKOR

I fredags kom Nian hemspringande med två mopeder i haserna ...förmodligen hade han blivit skrämd på betet...hur eller hur sabbat staket - ingen Hexagon med sig...lyckades med konststycket att hoppa in i hagen till Tian o Samba...skor flög hej vilt...Nian inte en sko kvar, sönderskrapade framknän o nosen i blooooooooooooooooood. Samba klev av sig en baksko, ändå mer sabbat staket...kände paniken eftersom Hex inte va med hem..men han va kvar i hagen o fick ledas hem...jojo man gillar läget på farmen!

Senare på kvällen lyckades Loreen med konststycket att "Byta" mamma...Nina va ju en kulig liten häst tyckte hon...slutade även det med trasigt staket o ett antar hästar på fel ställe....

Piggade upp oss med en simning i alla fall...eller tja så mkt simning blev det inte heller för ryggen har ju totatlåst sig...grrrrrrrrrrr.

Lördagen tillbringades mest liggandes o ojandes men lite nytta gjorde jag ialla fall...

Idag en stadstur o gjort lite förberedande shopping inför Midsommar firandet!

Passade på att äta middag i staden o blev sedan bjuden på fika hos T...en trevlig dag :)

Väl hemma va det kaos igen.
Loreen va hos Mr Bubbel o gosade...vadå umgås med mammi?????
Tog sin lilla tid att få tillbaka åbäket i rätt hage o sedemera in i stallet...fölisar...puuuuuuuuuh!!

Så här fin är numera lilla NIWA LH - 11 e: Warsteiner - Goofy...hon är till salu om någon är intresserad. BRA pris till seriös köpare!!!

 I morgon bitti blir det tidig uppstigning för 7.30 ska ryggen magnet röntgas i staden - ÄNTLIGEN!!
Sedan hoppas vi på att hovis har tid för skoningar o några ston ska hinna kollas för ev semin beställningar innan 13.00.

Bäst att sova. Godnatt

//Bubbel - älskar att busa med fölisar

Inga kommentarer: