söndag 9 september 2012

VI ÄLSKAR BLÅ-GULA






KM dressyr i helgen...själv kunde jag inte starta men givetvis tar man o packar in fina unghästen o tar med duktiga eleven Nadja så hon fick rida =) Första klassen lite spänt o miss i skritt o första fattningen...men helt OK ändå...dom kom ju runt ;) I andra klassen tyckte jag att dom fick lite dåligt betalt (hårda domaren S...haha) men i slutänden visade det sig att dom hade HÖGSTA POÄNGEN ändå...o vann KM i dressyr...Jätte roligt för mig som tränare/uppfödare & ägare av fiiiiiiiiiiiiiiiiinaste FIGORNIO LH o Nadja va så duktig...ingen av dom har ju nån tävlings rutin ( en start förut + en programridning ) Nu är dom anmälda till Nybro 30/9 (eftersom jag ändå ska döma första klassen där kan dom ju få starta en av dom andra sen)

I har fått nergrävd kabel till lamporna i uteboxarna...P fick jobba hårt. Dessutom har han fixat vattenkran på utsidan av huset så jag ska slippa bära så mkt vatten till hagarna i den regionen...spar min kropp massor :) Han är snäll den gubben!!!

I går kväll var vi i Växjö på kräftskiva med goa dansgänget - mkt trevligt.
I dag känner jag mig allt lite seg men tror jag ska tvätta stallets 2 sista boxar som inte kunnat tas tidigare i sommar. Åsså har vi det vanliga jobbet i stallet såklart

Mys på hörrni

//Bubbel - jobbade på lektion i fredags

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så duktiga dom 2 små söta varelserna är (N&N), Grattis och massor med kramar till er allihop.
Cina

sebastianmirasmilla sa...

Såg goooood ut den där kaffe drinken, mmmmm
Å grattis du duktiga uppfödare/tränare :)