tisdag 28 maj 2013

CIRKELN ÄR SLUTEN

 
I morse var det full fart....
 
For till Nybro för att döma skolmästerskap i dressyr. En jätte trevlig tävlig med B- C - D ponnyer och hästar . Tävlingen är för eleverna i Nybro, Kalmar, Öland mm som har specialidrott mm i skolan och rids i LB:2 , Medaljer delas ut och det är en mkt trevlig tävling att döma som jag gjort i flera år:)
Var iväg lite drygt 6 timmar, många fina ritter!!!
 
....Full fart hem för att ta emot min Nya (gamla) häst som jag FÅTT då hon nu tävlat klart och ska här in i avelsboxen ( och kunna göra lite nytta ridmässigt )
 
Hästen är Bubbels helssyster Amfhyr LH-99 e: Bernstein - Maraton - Herkules . Hon är ett sellektions sto som tävlat tom MSV B:4 och dessutom gjort en massa starter både i Sverige och utomlands i "funkis" sammanhang. Om jag inte har helt fel för mig har hon nån NM medalj & Dessutom har hon vunnit SM flera gånger i dessa sammanhang. Tyvärr har nu en skada satt stopp för fortsatt tävlande och jag är ialla fall glad att jag har fått möjligheten att få henne tillbaka och chans att få nåt föl på henne om allt går vägen...
 
Amfhyr fick gå direkt ut i hagen och mumsa gräs...snacka om kontraster till sitt förra liv...nu ska hon vara häst på heltid.... redan i morgon får vetto kolla var hon ligger i sin brunstcykel....hm, ingen aning om vilken hingst hon ska till iår!!!
 
 

Värsta ösregnet nu i kvällningen.
Känner mig helseg och ska nog hoppa i säng ganska snart.
Blir det föl i natt måntro, nja - ingen färdig mjölk verkar det som. Nina, sätt fart nu !!
 
//Bubbel - träffat syrran o ingen av oss dampade ;)


Inga kommentarer: