fredag 7 juni 2013

TÄVLINGAR - DÖMA - RESULTAT

Fredag kväll o äntligen klar för dagen.
Full rulle från tidig morgon med stokoll till att börja med, därefter triangelmärkte vetto Fyran så förra ägaren får ut sin försäkring...känns dock både trist och lite sorgligt att det är gjort för hästen är ju ridbar och har faktiskt gått en lektion i dag...men ja ja nu är det gjort!!!

Mammisar o bäbisar har kunnat vara ute länge idag utan att hitta på busigheter. Skönt.

Haft 2 lektioner - en privat och en grupp!!!

Avslutade kvällen med att lasta Råsa och Amelia och köra upp dom till Karryd eftersom dom inte ska gå några lektioner i helgen...då kan dom ju äta och slappa nån annanstans. Dom är otroligt lätta och snälla att lasta själv :)

Släppte ihop Bosse och Fyran i kväll , dom tog det lugt - oväntat men skönt att det inte blev rejs!!!

Jag är fotfarande helt seg efter gårdagens mastodont tävling i Bergunda. 12 timmar är lite i värsta laget.
Dömde först en LB:1 och var sen ÖD resten av dagen då det också var en LA:1 som va finalen i div II ponny. Åh va många fina ponnyer det finns, men känns som vanligt att fler borde lära sig att "rida program" det slarvas rätt mkt med vägar och många förstår inte skillnad mellan ex mellan och ökade gångarter. Vill ju gärna se lite tydligare skillnader.
Men dom som är bra är verkligen bra...roligt att se!!!!!

I morgon är det dags att döma igen.
Då är det en LC:2 på lokaltävling i Lenhovda.
Sen ska Figornio LH starta en LB:2....men den får ju såklart inte jag döma.

Min uppfödning Weltfhyr LH startade igår FEI Intermediaire I på 63,64 det tycker jag är en helt klart godkänd debut. Madison LH gjorde också ett försök att kvala till Breeders men fick "bara" 66.8% men jag tror dom kommer kvala.... :)
Fina uppfödningar som jag är glad att följa!!

Fick idag ett mejl från en som köpt en treåring jag fött upp  - Lawell LH e: WeltmN . Henne hade jag nästan glömt bort. Ska bli roligt att följa dom.

//Bubbel - höll på att skutta över ridbanestaketet på ridpasset = taggad

Inga kommentarer: