lördag 14 september 2013

FY ATTANS VILKEN DAG...

Idag började vi med programridning på förmiddagen. Lyckades fånga några på bild men som vanligt inte alla . Det reds program från LD:2 till MSV A:1 mkt , mkt trevligt!
Fika ingick och ni som inte törs åka på programridning /tävla borde testa nåt sånt här ialla fall. Man får ju dessutom lite mer hjälp på vägen än att "bara" tävla ....fast en tjej ville ha tävling och det bestämdes att om hon fick minst 55% fick hon köpa till en roset...och japp det fixade dom ju!!!!
 
 


Jag önskar mer frack i vardagen...fint ekipage och bra red dom!!!

Kifa skötte fikat :)
 
Resten av dagen har vi röjt i vagnbon och uppe på höloftet.
 StOOOOOrt tack till bästa jobbgänget!


För er som undrar vad man har en orange bock till...jojo detta var min "första häst" Bläsan....på tiden det begav sig var hon lite finare!!!

Utfodring !

Herregud vad grejjer det fanns !!!!

 
Gissa vad detta är???????

 
Mängder av loppis fynd blir det ....kanon att kunna fylla på det lagret - många fiiiina grejjer!
 


Så här tomt blev det...nu ska golvet rivas upp och det ska gjutas golv och innertaket ska bort - sen blir det boxar även här !!! Till höger ska det dessutom byggas till en helt ny stalldel!!
Men det är ett senare projekt!!!
 
I kväll var det inplanerat Parken o Sannex men no, nix, not ...jag tyar icke. Ryggen har låst sig, soffan känns skön och i morgon bitti kl 9.00 ska jag vara i Högsby och döma en heldag. Först ponnyer på fm och sen hästar hela em...puuuuuh!!!
 
//Bubbel - "tävlat" för första gången på 2½ år

Inga kommentarer: