onsdag 25 september 2013

SPECKISAR OCH ELEVER - EN BRA DAG

Lång dag med många projekt....hade en spekulant på Lawintwo e: Zuidenwind som har en såhär fin mamma när hon är igång, dvs Lycka. Eller ja, hon är ju alltid fin och snäll på alla vis! Verkade som dom gillade "Tore"och vi får väl se vad som händer :) väntar fler spekulanter dessutom som ska komma och kolla. Trevligt när intresse finns för dom fina fölen!!!
 
Haft 2 privatlektioner och Råsa var dessutom uthyrd på skogstur i em, dessutom har goa Växjö gänget varit här och trimmat. Veckans trevligaste fika stund bidrar dom alltid med dessutom :)
 
Tog cykeln och kollade till ettåringarna på förmiddagen och hjääääääääälp va jag var läskig då...haha. Dom två är ju för goa, helt i sin egna lilla värld!!
 
Fått svar på träckprovet på Nian ....NOLL maskisar och mina kvällselever sa att han rundat på sig ordentligt och kanske behövde han bara en viloperiod eftersom alla blodprover på honom också var bra...eller gjorde maskningen för 3 v sedan susen. Nu rider vi väl honon lite igen så får vi se hur han verkar.  Håll tummarna !!!!
 
Nu har jag fått god mat imagen och kollade sista stunden på Bonde söker fru. Det sprakar i spisen och japp soffan är extremt skön!
 
//Bubbel - först lite seg , sen lite pigg

Inga kommentarer: