lördag 1 februari 2014

GRATIS HÄSTAR....NÅN INTRESSERAD????

I dag har Nisse Nirwana LH flyttat till sin nya ägare i Taberg och vi hoppas och tror att dom ska få mkt glädje av en så trevlig unghäst!!!
Att flytta hemifrån var förstås inte jättekul trots att dom fixat fina lastbilen till henne och hon skulle minsann inte inte stiga på skjutset!!! Till sist tog jag ut och lastade mamma Nina som var inne på mindre än en sekund men inte brydde sig Nisse om att mamsi var på bilen så det var ju inget bra försök!!! In med Nina i stallet igen och så försökte jag med havremetoden....den funkar på hungriga hästisar och med lite skramlande havre bestämde hon sig snabbt att åka låda var rätt OK i alla fall.
Resan hade sen gått bra och hon verkar redan ha hittat nya kompisar...skönt!!!

Här hemma har det varit lite hästkaos för hästar är ju som ni alla vet vanedjur!!!!!!!!!!!
Började med vinterns första staket rasering ( glad att det tagit ända tills nu innan det skett) Nawwis och Boriz hade bytt hage och japp vi får väl se om det blir fölisar i januari nästa år. Äckliga kombon i så fall då han hade umgåtts med sin mamma och moster + lill Råsa och Fyran ( som dock redan är dräktig)

Hade bestämt mig för att flytta om i stallen nu när Nisse åkt så ikväll skulle alla dräktiga ston bo i stostallet för där ska infinna sig ett lugn inför fölningar...jojo....Fyran skrek som om hon var i stor nöd, Nina ville inte bo i "fel" box o ja Lycka hon står för närvarande kvar i gamla stallet men i "fel" box för Bennie inte skulle känna sig helt ledsen i sitt nya liv!!!

Nawell skriker och flåsar så det är dimma i stallet ( han har inte bytt box men däremot fått en ny granne) Boriz är superförvirrad och undrade varför han fick flytta längre in i stallet och dessutom fått en liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiten ensam kille som granne ....Bennie är ledsen för han inte har en endaste kompis i hela världen och tycker att Boriz är både stor o läskig. Tanken är att Boriz och Bennie nu ska bli "best friends forever".....men vi får väl se hur det går med det - tror inte sista saken är sagd i det fallet ????

I kväll känns det som om jag har ett gäng hästar som är rätt prisvärda????
Nån intresserad????

Känner att morgondagens utsläpp kan bli riktigt spännande....hmmmmmmpf.

// Bubbel - livrädd att bli bortskänkt

Inga kommentarer: