måndag 10 mars 2014

VÄLKOMMEN TILL SEMINSTATIONEN I LILLA HEDA

HÄRLIG SOL o hästarna bara njuter (jag också) tagit förmiddagskaffet sittandes ute på trappen efter första träningspasset med en privat elev. Nu lite pappersjobb och lite mer mockning på det innan det är dags för fler elever innan dagen är slut!!!

Nu har årets bruksprov börjat och ska försöka hålla lite koll på det har jag tänkt...ligger ju inom ramen för mitt intresse för tänkbara kandidater att betäcka med. På fredag och lördag styr jag själv kosan mot Flyinge för att insupa lite atmosfär!!!

Priserna för semin här är nu satta och dom hittar du på min nya hemsida
www.stall-lillaheda.se
Har du några frågor eller vill boka in ditt sto är du välkommen redan nu.
Vi drar igång med semineringar 1/4 i år och jag jobbar ju med färsk transporterad semin och vi hoppas på lika god dräktighet i år som tidigare år.

Stona är bra runda nu men har allihop ett tag kvar. Fyran, Diamond Rose och Lycka är beräknade i slutet av maj och Nina i midsommar tid.

Måste fundera lite på vilka jag betäcker i år!
Fyran är solklar som tävlat klart liksom Nina som börjar bli till åren och ger fantastiskt fina fölungar.

"Lilla Mamman" är jag mer sugen på att sätta igång och se om hon håller för lite mer ridning men det är ju då också en chansning att sen kanske stå med en tom märr som inte rids - lite svårt val.

Lycka ska få fritt och tävlas istället och gå i verksamheten såklart. Hon är ju inte äldre än att hon kan få fler föl senare om allt går som det ska...

Sen klurar jag lite på om Bosse eller Tian ska betäckas men i så fall med vad och vem av dom - en ska tävlas??????

Svårt, svårt men också roligt att klura hingstar

//Bubbel - lullar väl på som vanligt

Inga kommentarer: