tisdag 9 september 2014

KNÄBAKSIDOR KAN GÖRA ONT

Regnigt på förmiddagen så pass mkt att Nitro faktiskt fick stanna inomhus när jag var tvungen att åka till staden..
Mammorna öppnade jag till nytt bete så dom fick lite mer att göra i regnet.
Bubbel fick gå in för hovis skulle komma...men jag hann hem och vara hemma två timmar innan han kom....haha. Nu har han fina fossar igen . Usch vad fötterna vuxit mkt på kort tid och fula var dom också.

Varit hos sjukgymnasten som idag plågade mig värre än någonsin både med triggerpunkts akupunktur på min "knäbaksida" som värker och sen bankade hon skiten ur min ryggrad....alltså att jag bara går dit - säger det till henne varendaste gång. Nåt bra för det väl med sig antar jag :)

Va och plaskade i bassängen en timme också....det gör gött däremot. Men va f******n är det för tråkiga människor som är där.....jag tänker bort dom och kör mitt pass för dom muntrar verkligen inte upp tillvaron.

Usch vad less jag är på att åka fram och tillbaka till Växjö. Det tar på tok för mkt av min tid. Nästa vecka blir förskräcklig när jag ska hinna med sjukgymnast, sträckbänk, bassäng och reumatologen..blä.

Kroppen ställde upp på ett ridpass nu i kväll och det uppskattar ju resten av mig förstås :)

Hunnit måla dom sista boxgallerna i stostallet  - finaly! Huj vad kletig jag blev på mina händer - klistrig.

Nadde och Nian är trimmade och kan piloten bara hålla nerverna i styr kommer det gå bra på nästa tävling dvs i helgen då dom ska starta LB:2 och LB:3 och nästa helg är det LB:1 och LA:1

http://www.enkät.se/survey.php?pid=14313&mpid=7c67cbe3dd6ee5831935178b1c5b70b5
Du som har häst svara gärna på Nadjas enkät ang ett UF företag hon vill driva genom skolan.

Nu lite soffhäng i min ensamhet.

//Bubbel - har tråkigt






Inga kommentarer: