måndag 27 oktober 2014

VAD MAN GÖR EN MÅNDAG???

 
Hur har dagen varit idag då???
 
För det första: Idag är det 100 dagars jubileum på matning av Nitro. Kanske inte direkt nåt att fira att han miste sin fina mamma och att man har haft ett superjobbigt passande med matning men ville bara säga att det går rätt bra att föda upp en fölunge utan mamma men jag känner inte att jag vill göra det varje år!!! Nu är vi nere i matning FYRA gånger/dygn och han dricker totalt 8 liter om dagen. I övrigt äter han fölpellets några gånger/dag och hösilage . Han vill gärna fortsätta bo med nanny Blesa ett tag till för hon ger trygghet och tuktning!!!
 
Dagen har annars har bestått av ridhusaktiviteter och mockning. Det är väl vad man hinner mellan ut och insläpp!
Trevlig dag med mest privat lektioner. Roligt . Kul med lite nya elever också!!!
 
Råsa var på topp på sitt pass...hon är så himla fin den lilla ponnyplutten. Så kvick i benen!
 
Sist ut var det dock mammaträning...ja hästmamma träning.
Åhhhhh vilken fin och välriden häst "Lilla Mamman" är. Hon har så himla lätt för allt. Nästan så det är lite synd att hon är dräktig igen....eller näääääääääe förresten . Kul att ha ett så fint sto att avla på!!!
 
Tänkte att Lycka ska igång så pass nu att hon kan ut och tävla lite , vi har ju inte betäckt henne iår. Idag fick gulle Mia trimma på henne...tyckte dom körde lite ponnyracegalopp..haha!
 
Det finns en fölunge till salu undan detta sto om du är köpsugen . Leveransklar i mitten av november.

Diamond Rose e: Royal Diamond - Don Schuffro
Lukretsia e: Bernstein - Magritte

 
 
Hade hoppats hinna /orka måla lite stallväggar men näääääääääääää det har varit full rulle hela tiden och nu när jag äntligen är klar är ju klockan över 20 så jag får lägga lite krut på det i morgon kväll....efter vi löshoppat och jag har varit i staden och bassäng tränat!!!!
 
Fixat lite mat, idag blir det lax och sallad....gottis
 
//Bubbel - taggat i galoppen idag



Inga kommentarer: