torsdag 13 november 2014

SLUTET NÄRA

Träskmark vid ingångarna i hagarna. Ogillar!
Ge mig vååååååååååååååååår!

Avslutade dagen igår med att städa bland alla mina täcken i sadelkammaren. Nu blir det lätt att hitta det jag söker! Resten av sadelkammaren får jag ta vid lediga stunder...så det lär ju ta ett tag :)
Tänker slänga massor också och det jag inte slänger Traderar jag väl ut....har redan börjat !!!
 

Ser slutet av vitmålning av väggar, bara en liten bit kvar. Ska försöka hinna detta idag ( hoppas jag)
 
I övrigt pinnar det på som vanligt med elever som ska trimmas :)
 
Försöker förbereda mig på MRT i morgon också. Ogillar ju verkligen att ligga i den maskinen och trängas. Vet inte hur många gånger jag varit där....denna gång är det ländryggen som ska kollas ( igen) eftersom dom funderar på att ge mig en rotblockad men vill se statusen på ryggeländet innan.
 
Nu börjar dom första bokningar av domare ramla in inför nästa år och misstänker att jag lär få många förfrågningar också ang ÖD som ska finnas på samtliga dressyr tävlingar. Jag måste ju dock erkänna att jag helst dömer från C men vet ju att det är ont om ÖD. Varför måste det vara ÖD på alla tävlingar förresten ??? Brukar ju inte vara mkt man har att göra precis. Dom flesta sköter ju sig utmärkt!
I år har jag en tävling kvar att döma ( trodde det var klart) en klubbis i Nybro.
 
På lördag är det MSVB aspirant kurs och vi ska även denna gång till Falkenberg och Lynga Gård.
Funderar också på OM jag ska åka på MSVC domarkursen nästa helg för där kanske dom går igenom dom nya programmen som kommer nästa år....kan ju vara på att vara lite up to date!
 
Nu kaffeslurk och sen jaga lite bajjuttar :)
 
//Bubbel - geggar runt i geggan 
 
 
 

Inga kommentarer: