onsdag 3 december 2014

AJ AJ AJ

Dagarna bara flyger iväg, fullt upp!
Haft besök av några nya elever denna veckan och det är ju alltid skoj. Ända från Sävsjö kom en - roligt att det sprids allt längre att det finns bra utbildade och roliga hästar att rida!
 
Förmiddagarna är numera fyllda av privat elever.
Börjar bli kallt i ridhuset men ändå rätt ok för att vara december.
 
Igår eftermiddag var jag för sista gången hos min bästa ryggdoktor. Jag ogillar verkligen att han ska gå i pension. Vad ska det nu bli av mig?????
Fick en cortison spruta i ryggen , men denna gång vet jag inte hur den träffade för inatt har jag haft så fruktansvärt ont i mitt högerben så jag inte visste hur jag skulle ligga. Fick böja, lyfta, ändra , trixa med benet hela tiden och den som inte haft domningar o värk kan inte ana hur j*vla ont det gör!
 
Köpt en sån här till ryggen....men nja den känns ju mest som den är i vägen - obekväm.
 
Har fått en remiss att göra en rotblockad i mitt diskbråck. Någon med erfarenhet? Berätta gärna - bra, dåligt.....för jag har mest hör dåligt och känner mig mkt osäker. Vill INTE få MER ont!!!!
 
Har blivit utsatt för bedrägeriförsök....tack till dig som använder dig av min identitet för att spela på nätet. Riktigt obehagligt och kostar mig en massa extra jobb och polisanmälningar!
 
Hoppas på att dom sålda fölen ska flytta denna veckan, har strulat lite med hämtning....
Dom är jätte duktiga på att stå själva även om Biffen är den som bestämmer.
Nitro är förstås duktigast för han är bäst på allt. Han bor i egen box i  gamla stallet. Igår bet han Bosse i näsan och hon blev bra snopen.....
 
Mätte och "vägde" Nitro häromdagen. 120 cm fram, 124 cm bak, 135 Kg.  pluttis. Det är så länge sen jag hade ponny föl så jag vet inte hur hög han bör vara :) är han stor eller liten???
 
//Bubbel - busar lite mest hela tiden

1 kommentar:

lis sa...

Hej Leffe har fått smärtbloka d några gånger och mått jätte bra efter .lyckades hålla sitt företag igång ett par år längre tackvare det. Men tillslut var han tvungen att steloperera och lägga ner , gilla läget typ. :-(