söndag 7 december 2014

MUMIFIERAD MUS

Nån tävling för Nawell i dag blev det inte idag för Louise lyckades inte lösa logistiken. Hon har tidigare haft min bil men igår ville den inte lysa bak som den skulle och sen har fläkten låtit galen sista tiden....alltså fick mannen i huset göra en renovering i dag....
 
Äckligt fynd....i fläkten låg två mumifierade möss som jag torktumlat där i nästan TRE veckor....huuuuuuuuuuu. Men nu ska väl min bästa bil leva ett tag till...jag vet att det börjar bli dags för en ny bil men det är ju bland det tråkigaste som finns att köpa . Helt ointressant i min värld.
 
Nu är allt på stallinredningen beställt...bara att invänta leveransen. Tror väl inte den kommer innan jul men det hade ju varit superbt om så vore fallet.
Valet föll till sist på grått platsplank!
 
Finns det någon som vill ha Fyran på heltidsfoder stående här???
I vinter kommer jag inte använda henne nåt själv men hon skulle må bra av att bli riden lite lätt av någon som vill ha en högt utbildad häst MSVA men inte är trimsugen varje dag utan vill rida lite omväxlade och lättare jobb. Hon är triangelmärkt men ridbar, ska såklart inte hoppa men det är ett utmärkt tillfälle att lära sig massor dressyr på en rolig tant.
 
Hon är dräktig men fölar inte förrän i månadsskiftet juni/juli så en bra bit framåt våren kan du rida henne lite lagom . Endast vuxen seriös ryttare.
Du står för foder och skoningar och jag för resten. Ser gärna att du kan ta nån stalljour nån gång!

Bilden på henne är från tidningen Häst & ryttare och är tagen i fornstora dar när hon tävlade på hög nivå med dåvarande ryttaren Jenny . Amfhyr LH är född här och syskon med bla Amithre LH och Hexagon LH
Hör av dig omgående om du är intresserad av att rida en fin läromästare.
 
Såg lite rankinglistor på dressyrsidan i Småland idag
Weltfhyr LH e: Weltman- Stanford låg tvåa i regional dressyr
Sixxtus LH e: Cortus - Stanford låg tvåa i MSV B eller högre dressyr senior
....rätta mig om jag säger fel.
Letar du unghäst finns här några nära besläktade till salu!!!
 
Dagen har bestått av träningar - sånt man kan roa sig med en söndag :)
 
//Bubbel - lite för taggad på träning

Inga kommentarer: