onsdag 18 februari 2015

PAAAAAAAAAAAAAAAAANIK

Busungarna hittade årets första gröna grässtrån i morse...mums!

Och Sopis hittade årets första chipspåse...haha. Han gjorde ett fynd i husses bil när vi körde vatten till hagarna!

Nadde byggde vidare i stallet i kväll...äh, skoja bara. Går lite trögt på byggfronten just nu för det är ju så himla mkt annat och mannen i huset jobbar kväll...blä, värdelöst. Fast en vägg kom iallafall upp idag :)

Vaccinerat ett gäng hästar i dag och fick värsta paniken när jag var ute hos stona...
Såg att Fyran var helt blöt på sina ben och kände direkt ...faaaaaaaaaaaaaan...ska hon kasta för det såg ut som mjölk. Falskt alarm dock. Visade sig att hon dragit en galopp och täcket hade blivit blött så det var smutsvatten som droppade ner på benen. Tuttarna var små och skruttiga o mjölklösa...PUH tur. Fick dock spagettiben där en stund. Så typiskt mig...hönsmamman!

Stackars Råsa skulle åkt upp till Åseda i kväll men när vetto bes henne såg vi att hon fått ett tryck på manken av täcket som åkt bak - missflyt! Fast det blir nog bra snabbt så snart åker hon och hjälper till på ridskolan!

I kväll paaaaaaaaaaaaaaanin nummer två...i stallet hade en hösilagebal fått spunk och var så varm så det rök om den !!! Rök och illalukt gillar vi verkligen inte. Så Nadde och jag har muskelbyggt oss med att riva itu och slänga skiten ....vilket inte var ett helt lätt jobb men vem behöver gym och TP när man har stallet fullt av häst!!!!

I morgon är en ny dag mmed nya bravader

//Bubbel - fått spruta

Inga kommentarer: