lördag 21 mars 2015

KALLT MEN INSPIRERANDE

 
Idag har vi haft program ridning här i Lilla Heda. Fy jäklar vad kallt det var (även inomhus i ridhuset) men ute höll dom ju på att blåsa bort men som vi sa ....bra miljöträning att rida i full snö/regnstorm på ridbanan med extremt taggade hästar i hagarna runt om, inne i ridhuset rasslade det rätt bra i plåten så miljöträning de luxe för alla idag!
 
Hade en ifån som inte ville vara med alls idag och den tog världens sämsta bilder men dog på ett tidigt stadie så alla fick inte vara med på bild...haha
 
Det har ridits LC:1, LC:2, LB:1 och just dom programmen var ju bra för domaren att få lite bättre pejl på eftersom dom är nya för iår. Det reds också LA:1 och LA P:1
Tidigt på säsongen och några var lite spända och då är ju ett programtränings tillfälle ett utmärkt val eftersom man kan rida igenom delar eller hela igen och jäklar vad det gick bra då!!!
 
Nawell gjorde sin första LB:1 och han ser jätte fin ut till största delen det behövs mer styrka i själva fattningarna men med tanke på att han vuxit mkt och länge är han riktigt fin.
 




 
Jag har ingen aning om vad någon fick för procent för det fick man räkna ut själv!!!

*********************************************************************************
 
Tanten fick sen ett matlagnings ryck och gjorde storkok så vi har mat i flera dagar och gjorda på lite sånt som fanns i kylskåpet :)

Gratäng till vänster
Strimlad vitkål, lite kassler, purjolök, grädde, sambal olek och ost på toppen - Staaaaaaaaaaark
 
Gratäng till höger
En kycklingfilé bit, ett paket bacon, en skivad tomat i botten, en näve cashewnötter, grädde enligt behag med en hackad chili i, ost på toppen - typ en "falsk flygande Jacob"
 
Vitkålsgratängen är testad till middag och den fick godkänt!!!
Snabbt och enkla maträtter - sånna gillar jag eftersom jag avskyr att laga mat!
 
Nu är allt i stallet klart för idag - förutom insläppet
Ikväll blir det parken och Streaplers...är nog pensionärsvarning på det men det skiter jag i...här ska skapas danstimmar!
 
Hur går det på ponnyernas bruksprov i Vetlanda . Nån som vet???
Finns några resultat för idag uppe på nätet???
Nyfiken! Funderar på att åka dit och kolla lite i morgon. Vetlanda är ju nära!
 
//Bubbel - sluppit programridning
 
 

Inga kommentarer: