torsdag 18 juni 2015

TORSDAG AVKLARAD

Hexagon har varit hos hovis i em...lösaste skorna i byn men dom satt faktiskt kvar på lektion idag också. Nu är han laddad för nya bravader. Do fick gå iväg på bete tills på söndag. Va inte det lättaste att leda honom och Nian genom skogen över allt ris som ligger på lilla skogsrundan. En var supersnabb och en ville beta hela vägen men fram kom vi!

Kom på att ja gglömt fota hur det numera ser ut i stallet :)

Sopis har jobbat hårt heeeeeeeeeeeeeeela dagen.


Vi åt den obligatoriska fredagsglassen på en torsdag i väntan på seminlådorna i Växjö
 
Två ston seminerade i kväll med Warsteiner och Luxus CML .
 
Den sistnämde blev det till Diamond Rose iår och blir hon dräktig känns kombon mkt spännande tycker jag. Har oroat mig väldigt mkt över att simmarna på just honom brukar vara jättedålig och Fyran blev ju dräktig väldigt sent med honom i fjol men nu var dom faktisk hyffsat pigga ( 60%) . Dom har börjat kyla dom på annat sätt för nån vecka sen och det kanske funkar....vi hoppas det i alla fall. Glad att jag fick ett slingan skick idag i alla fall. Då ligger dom ju inte i lådan över natten. Håll tummarna. Lite osäkert kort att seminera på fölbrunsten men jag kan ju också ha tur att hon tar sig och då ligger vi ju bättre till i tid igen...man får se vad som händer helt enkelt.
 
Luxus CML
 
Börjat  fixa inför morgondagens midsommar firande. Vi har satt bord och stolar på logen och lövat...resten fixar vi i morgon!
 
God natt
 
//Bubbel - smutsigast i byn
 

Inga kommentarer: