onsdag 9 september 2015

HAR NÅN HALM ATT SÄLJA?

Jisses i morse var det frostigt i gräset och bara 1.5+  när jag släppte ut hästisarna.
Idag var det meningen att unghäst skulle åka och transportfirman ringde igår att dom skulle komma vid lunchtid men nu i morse ringde dom att han som skulle köra den lilla lastbilen och hämta upp Busis här hade fått förhinder och nu kommer hon alltså inte med upp till Stockholm idag och vi får tyvärr vänta till nästa vecka. Här finns ju plats för henne men hennes nya matte vill ju ha henne så hon och hennes nya kompis hinner busa lite ihop på bete innan uppstallning. Destinationen är Sundsvall och Alnö!
 
Härlig sol även idag. Igår var ju superväder och inspirationen flödade!
Avslutade kvällen med lite Hexagon trimning och min kropp mår helt OK idag också. Det brukar vara lite för tufft med Hexagon som har så mkt gång... roade mig med att mäta honom. 1.79 ( hoppades han hade krymt)
Fick faktiskt rida en liten kortis på Bubbelmannen också i anslutning till en lektion...skulle visa lite sluta och det är lättare att förklara till häst ibland :)
 
Ringde en spekulant på en häst dom sett på hemsidan som egentligen inte är så viktig att sälja. Kändes som en seriös sådan så hon får gärna komma och titta!
 
 
 
Hittade en sadel på Hästnet och jag är ju i vanlig ordning så modig så jag shoppar. Hittills har jag aldrig blivit lurad så nån gång borde vara den första men även denna gång gick det bra.
En gammal County Spring Three till Nian denna gång en Wide. Dom ligger så bra på honom och den var så billig att jag vågade chansa! Jag har ju många hästar OCH vill ju erbjuda alla elever här att rida i dressyrsadlar så dyker jag på nåt prisvärt blir både jag och plånboken glad!

 
Köpt 600 kg havre igår så nu klarar vi oss ett tag. Bra att ha den biten avklarad för vintern.
Nu vill jag bara ha halm också inför nästa års fölande och lite vinter terapi i hagarna. Är det nån som har nån att sälja ???
 
Nu är kaffet urdrucket så jag får väl sätta fart igen
 
//Bubbel - ska ha lite elever
 
 

Inga kommentarer: