fredag 23 oktober 2015

BÄVRAR

 Igår regn , idag sooooooooool. Ger härlig energipåfyllning!!!

Dagen har innehållit fyra lektioner med olika antal elever i varje grupp så mkt av dagen har tillbringats i ridhuset. Ibland är man ju sådär inspirerad så man håller över tid också, man blir inte klar liksom :)

Nian är seg som en deg....finns liksom ingen ork i honom. Undrar om det har med pälssättningen att göra. Han är klippt men det har ju snart vuxit ut och han svettat ju en hel del. Tyckte förvisso att Hex och Nawwis också var lite sega först men inte som Nian. Hans matte blir orolig, framför allt rädd att han är trött på jobbet. Förstår ju att det blir trist att ALLTID gå lektion och med honom förväntar sig ju alla att han ska gå bra hela hela tiden - för han är ju sån, går alltid bra!!! Tror han behöver lite omväxling och inte alltid behöva vara så duktig!!!

Hade en del mer mockning idag också för nu börjar hästarna flytta in på nätterna . Inatt har det varit 7 stycken inne. Inte mkt att be för utan man får försöka överleva denna kommande vinter också. Brukar vara lite rörigt innan man fått hästarna på dom platser som funkar bäst både i stall och sen i hagarna. Det ska vara så smidigt som möjligt att få ut dom på mornarna och vi vill ha det lugnt och inga bråkiga tillsammans. Det finns ju några som ALLTID måste mucka lite!

Ska dela av lösdrifts hagen så kan fler hästar få nytta av skogen i vinter. Tror jag kommit på en smart idé ...ska bara orka genomföra den också!

Tanterna i lösdriften har skaffat sig en ny hobby. Knapra av stolpar. Ogillar. Tror det är en gnutta bäver i dom. Ogillar!

Nähäpp dags att gå och knoppa ner sig i sängen. I morgon är en annan dag

//Bubbel -  lagom pigg i sina bästa år


Inga kommentarer: