onsdag 23 december 2015

DAN FÖRE DOPPAREDAN

Dan före dopparedan!
Borde väl känna stress och press på att vara duktig och ha lagat all julmat från scratch men nä det får nån annan göra. Jag har rullat köttbullar, griljerat skinkan, janssons och revben ska göras under dagen och knäcken är klar. Det får räcka , resten köper vi klart ....det blir säkert en bra jul ändå.
Och jag tycker att jag är duktig ändå...haha!!!

Jobbade sista dagen i stan igår för denna jul och det har varit jätte roligt , Meeeeeen jobbigt eftersom man måste få ihop det med djuren hemma som vill ha sin vanliga skötsel. Med planering har det funkat och varit värt det helt klart. Det är jätte roligt att ha arbetskamrater, klä på sig nåt annat än ridkläder, slippa prata häst (nästan) och sälja julklappar i mängder!!!
Ett roligt avbrott i vardagen som man dessutom får betalt för!!!

Usch vad mörkt och tråkigt det är hela tiden men är glad att det har vänt och vi nu är på väg mot ljusare tider igen även om det troligen inte märks på ett tag!
Jag uppskattar det milda vädret på vissa plan men avskyr det med all gegga överallt. Minns inte hur en ren häst ser ut!!!

Regnet öser ner men plötsligt såg jag solen och det var för några minuter en regnbåge som gick ner i Nawell, Boriz och Nitros hage....japp vi har önskat oss saker :)

Jösses vad fölen busar i hagen idag jag är ju livrädd att dom inte ska hinna stanna i gegget och åka rakt igenom staketet eller skada sig. Roligt har dom iallafall.

Nähäpp dags att sätta lite fart igen. Ska dra ett varv med dammsugaren och sen måste jag en snabbis till Braås och hämta paket.

Påminner igen att nästa möjlighet att rida lektion och skumpa ner julmat är på måndag 17.30 där det finns plats i grupp. Jag har också möjlighet att ta några privatelever på eftermiddagen. (16.30 är bokad )

//Bubbel - hoppas på fina julklappar

Inga kommentarer: