tisdag 15 december 2015

PAKETINSLAGERSKAN

Nu är det full rulle , lite mer extra än vanligt då jag på dagarna också ska hinna med att vara på mitt extra jobb i staden. Jag brukar ju hoppa in lite extra i staden mellan varven och alltid vid juletid. Jätteroligt att göra nåt annat och det är skoj att sälja och slå in en massa julklappar. Dessutom får man ta på sig lite annat än stallkläder och prata om annat än hästar!!!
Dagarna blir lite knasiga och idag fick mammorna gå ut tiiiiiiiiiiidigt för att sen vara inne på dagen eftersom deras hönsmamma är orolig att nån ska hamna på fel sida om staketet när ingen har koll på dom. Dom har överlevt dagen och i morgon får dom vara ute hela dagen eftersom Nadde tar in på EM.
Mocka allt gör jag på morgonen innan jag åker.
I dag har vi snö här och det var lite tjorvigt med vatten till hagarna men jag fyllde upp med lite varmvatten och ikväll har dom fått påfyllt via bil med vattentunna....problem är till för att lösas!

I morgon ska en styck häst besiktigas. Håller tummarna!

Nätshoppade julklappar låg i postlådan i dag - goooooodi!

På fredag finns plats i ridgruppen kl 17.00 för det är ju värst vad folk ska julfesta. Finns kanske nån som hellre rider - hör av er i så fall...haha!

En notering är att jobba i affär ger väldigt mkt mindre steg på stegräknaren än jobba i stall...ifall nu nån nu är intresserad av den infon !

Soffdags

//Bubbel - tycker matte ska vara hemma


Inga kommentarer: