söndag 10 januari 2016

DET PLANERAS


Massor av stall och ridhustid . En vanlig söndag. Det tråkiga är dock att alla andra får rida och jag verkar få göra grovjobbet. Hade varit trevligt med lite bättre fördelning på nöjen. Min energi är slut när alla måsten är avklarade....ja dagen är också slut....det är möe på min to do list jämt

Fast trevliga timmar i ridhuset. Det nya är nu att ha gubbdagis medans fruarna rider. Vi testade det konceptet idag - undrar om man kan utveckla det till något som ger klirr i kassan. Haha

Hunnit med en snabbvisit av en stoägare men då passade såklart ettåringarna på att demolera en staketstolpe + tråd så det blev en utryckning. Man kan minsann inte lämna hästarna ur sikte en endaste minut utan att dom hittar på nåt bus!!!

Sopis håller koll på elever och hästar som vanligt!Bild från igår från ligisterna :)


Film från idag på mammisar som roade sig lite i eftermiddag!!!


Ikväll har vi varit på världens högsta punkt ....eller iallafall Kronobergs högsta. 
Vi har börjat jobba med vårens Bonderunda.
Så planera in den 28/5 och kom och besök oss här på Stall Lilla Heda då vi kommer ordna lite aktiviteter. Hjälp mottages också av ridelever och vänner denna dag!
I övrigt kan man besöka flera gårdar här i närheten och kolla på skog och djur av olika sorter, även Libbhults ängar, bondeloppis mm mm. Allt i samarbete med LRF. 
Det ska bli skoj!

Nu ska denna kroppen nattas

//Bubbel - kan ha en helt egen uppvisning på bonderundan

Inga kommentarer: