måndag 25 januari 2016

TILLBAKS TILL VERKLIGHETEN

Ny vecka igen och jag har hunnit vara en tur och plaskat i bassäng på förmiddagen OTROLIGT gott pass och välbehövligt efter 3 dagars konstant dansande på kurs. Räknade ut att det blev en sisådär 18 timmar dans.
Ett stort tack till er på hemmaplan som gjorde det möjligt för oss att åka iväg ( Nadde och Camilla) efter vi gjort stallet på lördag morgon och kunde sen stanna över i stan för att kunna delta på allt!
Ni är guld värda!!!!

En häst har flyttat  till ny ägare under helgen men spekulanterna som skulle komma , kom inte. Jag tycker det är riktigt trist när folk hör av sig lite drygt en timme innan utsatt tid och säger att dom blivit sjuka och har dessutom bestämt sig att inte köpa unghäst... Det kunde man förstås sagt tidigare då man självklart redan visste att ni inte tänkte åka....en timme innan ankomst skulle ni varit på väg hit sen länge med tanke på utgångs ort.
Trist och lite oseriöst faktiskt då det planeras och fixas en hel del inför kundbesök!!
Dessutom missade dom en otroligt fin ettåring de luxe!!!
Nåväl det finns många fler hästköpare i vårt avlånga land!!

Väderomslag och plötsligt blev det väldigt geggigt i alla boxar som varit stelfrusna ett tag så det är kanske bäst att jag sätter fart.

Det har lastats ett lass skrot som ska iväg till försäljning också. Det finns alltid saker att rensa och släpkärran är full!!!

På måndagar finns plats i ridgruppen 18.30 nu i vår om nån är ridsugen. Dressyrgrupp - vuxen.

Nähäpp dags att ta tag i arbetandet

//Bubbel - har dansat klart

Inga kommentarer: