torsdag 15 september 2016

VATTENLEVERANS

Först och främst ....TACK snälla goa fina Sus som kom med hela bilen full med vattendunkar i kväll så vi har fyllt upp hos alla hästar. Det fyller ju på så förbaskat lite och långsamt i brunnen att man kör tomt så fort man försöker fylla en hink eller två. Hela dagen har gått åt till att sköta vatten eländet! Ohållbart - det är så mkt annat som också ska göras. Man måste ju ha elever och tjäna pengar också !

Denna fine killen har gått ute mest hela dagen, han måste vara världens snällaste och har inte busat bort "korken" 


Höpåsar  höpåsar, höpåsar.....


Värsta fullmånen i kväll. Själv har jag knappt kunnat sova i natt, var uppe och röjde tre gånger...kroppen vilar inte när den ska...


Wille verkar i stort sett som vanligt idag och hans matte kan andas ut för tillfället. Ingen feber, tog ett litet race på väg ut i hagen...tuttar på mamma och mumsar mat. Dom fick vara ute några timmar i hagen idag men sen såg jag att han blev varm och trött så då fick dom gå in och vila/äta/dricka. Ingen feber i kväll och medicin intagen. 
Fått flera meddelanden idag från andra som också har fölungar med samma diagnos....tänk för nån dag sedan hade jag inte ens hört talas om föl som fått anaplasma - vanligare än man tror alltså!!!


Sant....//Bubbel - halvknäpp

Inga kommentarer: