torsdag 23 augusti 2018

KOM OCH RID LEKTION

Soligt och varmt idag. Monsunregnen verkar vara över för denna gång, gräset grönskar igen även om det inte är mkt att äta så ser det trevligare ut!

Jag städar i stallen ....överallt samtidigt ....jag är specialist på att påbörja alla projet samtidigt.
Stostallet är förvisso klart men i övrigt är det mer eller mindre kaos.
Köpte en begagnad garderob till sadelkammaren ....den var för stor att få in genom dörren och fic plockas isär och sen sättas upp igen. Har rivit ut prylar långt ut i stallet och det är megarörigt OCH trångt . Samtidigt som jag drog igång det så tvättar jag en box då och då men det kommer ta sin tid eftersom jag tömmer brunnen och kan bara tvätta en om dagen!

I nya har jag 3 boxar kvar att tvätta men ska lasera väggar innan boxarna andvänds så jag får köra igång det projektet också så jag snarast kan använda dom färdiga boxarna.

Samtidigt som alla projekt så har ju ridlektionerna startat och jag försöker komma in i dom rutinerna också. Ännu har jag inte full koll.

Det finns plats för fler som vill rida och för er som vill rida två tillsammans satsar jag lite extra på det i höst. Dom passen är ju såklart lite dyrare men vi kan ju träna desto intensivare 😀

För er som inte kan rida samma tid varje vecka så bokar vi passen från gång till gång - inga problem.

Jag har fått frågan om man kan rida privatlektioner på Råsa - Självklart kan man det 30 eller 50 min pass. Välkommen

Torsdagar 16.45 kan jag dra igång en nybörjargrupp barn.

Jag har ett par stycken barn som rider i samma grupp som sina mammor och det kan absolut fler göra. Vi har ju inte några stora grupper så det fungerar utmärkt att rida så OM man kan rida utan ledare förstås. Övningarna fungerar så man kan rida dom på lite olika vis , inga problem. Testa vetja!!!

//Bubbel - kan också gå barnlektioner

Inga kommentarer: