torsdag 12 september 2019

OINTRESSANT

Inga sensationer på farmen nu heller. Oerhört ointressant liv man lever 😂

I söndags var vi några timmars utflykt. Jag följde med på hästloppisen i Ingelstad och tja det gick att handla där också. Ett par helt nya (urfula) benskydd av den enda sort som Lycka kan ha....50:- och en lädergjord 130 cm för 60:- . Sen var vi en tur i stan och i klädaffär och på Hööks....herrejesus sånt gör ju aldrig jag så det var en trevlig utflykt.....

I övrigt håller jag mig på hemmaplan. Har träningar som vanligt, målar grå väggar, mockar skit....

Fint väder blandat med ösregn och åska.

Dom flesta hästarna är fortfarande ute dygnet runt och eftersom det finns gott om gräs får dom fortsätta så tillsvidare. Dock är aldrig stallet tomt här nattetid så rutinerna är som vanligt. Blev inte en endaste natt detta år utan hästar på stall!

Börjar bli dags att klippa hästarna en första gång nu. Dom gamla börjar ludda på sig lite!

Ikväll satsar jag på att åka till Vetlanda på buggkurs....den planen hade jag förra veckan också så vi får se hur det går idag!?!?
Känner stress att jag måste hinna måla klart så jag sen kan flytta över mammorna och få deras stall tvättat innan alla ska in nattetid. Arbete går före nöjen

Nån som vill köpa en ettåring??? Har en med bra gång att sälja... Pris diskuteras vid snabb okomplicerad affär till tävlingsryttare.

//Bubbel - vill bo inne snart, mkt snart



Inga kommentarer: