söndag 23 februari 2020

VINST


I fredags och lördags tog jag fritt....vi for på tur Karina och jag....vann biljetter till GHS och det tyckte vi att vi skulle utnyttja! Hade inte tänkt åka dit i år men nu blev det så iallafall...jippi! 
Startade upp väldigt tidigt i fredags och slängde ut hästar , mockade en del och förberedde all mat i boxar till kvällen. Vi var i Göteborg redan vid 11 tiden så mkt effektiv morgon!!!

Partypinglorna partajade.....jojo

vi lyckades dessutom bli i stort sett tokiga i huvet pga en strulande parkeringsapp när vi skulle parkera vid hotellet och vi hade en bil som inte startade på lördag morgonen. Själv fick jag värsta svindeln på läktaren på kvällen för då satt vi så högt upp....Nej jag var inte yr av alkohol!!


Pysslade lite med hinderna !

Den där hade jag kunnat tänka mig att ha här hemma....

Vem shoppade Schabrak??? Jo hon som verkligen inte behöver några....

Kollade lite på framridning men tyckte nog egentligen att fredagens GP var rätt usel. 
Så mkt fula gapande munnar...


Skötte lite blomsterarrangemang i kulisserna ....

Ja tack. Om ni lägger ihop kan jag väl få denna i födelsedagspresent. I så fall behöver ni inte ge mig nåt mer!!! Kan det bli finare än en rååååååååååååååååååååsa bil!!!

På vägen hem mellanlandade vi i shopping mecka ( Ullared) blev grönt i min vagn - ska ha lite träd i ridhuset! Hittade lite annat smått och gott också fölgrimmor i olika storlekar, en sadelgjord i brunt, några tröjor och sopkvastar!

Hade två supertrevliga och roliga dagar med mkt skratt men sova ut på morgonen det får man minsann inte när man åker med Karina inte...!!

Idag är det hemma övningar som gäller....har mockat mkt mkt skit för det var så äckligt i alla boxar och nu ser jag på WC hoppning och dricker en skvätt kaffe!!!!

//Bubbel - tror inte det blev en endaste present 

Inga kommentarer: