onsdag 9 juni 2021

STO NUMMER 40

 Igår seminerade jag sto nummer 40 för i år. Lite galet ....det är lika många som vi hade totalt i fjol och då är vi halvvägs på seminsäsongen. Tja det kommer ju såklart inte lika många till men många kommer det bli

Idag har vi kollat 14 ston och i morgon ska jag seminera ytterligare ett par nya ston och på fredag kommer fler nya.

I dag har det också åkt hem 4 st . Ett par som var dräktiga ( dom träffar man inte heller mer i år) och ikväll känns stallet "tomt" då jag bara har hästar i 12 boxar. Resterande går ute! Totalt är här 24 vuxna hästar och 6 st föl!!!

Jag ÄLSKAR mitt jobb men det är mkt jobb och egentligen är det på tok för mkt för en person att sköta då det inte bara är seminera man ska utan också allt runt om kring och här är oftast fullt i stallen. Samtidigt gillar jag när det är fullt upp för då strukturerar jag upp allt och blir sådär supereffektiv 

Fölvakandet fortsätter på sto nummer 5 och 6 ....den ena har nu gått 17 dagar över tiden och den andra har 21 dagar kvar så henne kollar jag mest i kameran för den andra kollas men inser att fölvakandet kommer INTE få en paus utan jag får köra hela vägen in i kaklet :) 

Ni som vill boka in era ston för fölning 2022 är välkomna att göra det. Det finns begränsat antal platser och ja vill så tidigt som möjligt veta vilka som planerar stalla upp här. Några har redan bokat och jag kan ju möjligen ha fem egna som ska föla nästa år så det blir lite mer begränsat med platser och ska vi bygga ut så vill vi gärna veta era planer om vi ska göra det !!!

När seminsäsongen är slut för i år 15/8 då har jag lovat mig själv att ta semester och det löftet ska jag hålla oavsett om det inkräktar på lektionsverksamheten för lite ledigt det behövs!

Traskar massor av steg varje dag och ikväll är min onda knasiga hästtrampade fot INTE glad. Den är tjock som en boll....får linda in den i en blöt kall handduk i natt.

//Bubbel - over and out