söndag 5 december 2021

PÅ NYA ÄVENTYR

 Som alla andra vintrar så börjar jag nu vänja mig. Det finns ju fördelar med snö också . Det blir ljusare och hästarna håller sig renare . 

I går åkte Rivideux LH e: Vivaldon -Richfield , Rivvans fina stoföl till sitt nya hem. Gillar henne mkt men man kan inte behålla alla och det väntas ju fem föl till våren om tanterna håller sig dräktiga . Dessutom är det ju så att det måste var lite omsättning om man ska leva på Hästeriet så när bra köpare dyker upp blir det affär ( hon såldes redan i augusti men kunde ju lämna mamma först nu)

Lycka var halt i fredags , hoppas det inte är nåt allvarligt. Tippar på en hovböld eller kan det också vara muggen som spökar. Hon har lite det på vänster bak och det blir ju inte roligt i snön när det skaver …. Hoppas på snabb bättring. 

Med det förbannade badrummet händer inte mkt. I morgon får vi ta itu med golvläggaren och VVS för nu har vi äntligen fått rapporten från dom som mätte fukten i golvet vid toastolen. Är så sjukt less på detta just nu ! Om dom ska bråka om vem som är ansvarig för vad får dom iallafall sätta tillbaka toan för att vara utan toa är inget kul mitt i vintern. Just nu ångrar jag bittert att vi renoverat!!!! Man kunde inte i sin vildaste fantasi tro att en renovering skulle bli ett sånt här helvete …innan det ens var klart dessutom . Sinnessjukt 

Igår lämnade jag farmen några timmar och åkte till Dädesjö och julmarknad. Lagom stort , mysigt och roligt att träffa en massa folk och snicksnacka lite 

Idag har jag mockat och störst lite extra i Nitro o Lökens lösdrift. Kört rejält med hö överallt, ströat lite extra i alla boxar men annars har jag mest varit trött och seeeg.

Hängt upp några tavlor och fortsatt mitt rensande ( sjukt vad man har mkt onödiga smågrejer)

I morgon kommer elektrikern och ska förhoppningsvis fixa klart elen på nedervåningen, det som går och sen ska jag fixa det sista piffet i tv rummet. Tjohoo. 

Tror faktiskt jag hinner tapetsera hallen nere också innan jul sen !!!!

Glöm inte att ni avbokar lektioner kvällen innan om ni rider fm och senast kl 12.00 om ni rider kväll samma kväll. , annars debiteras era lektioner. Vi stämmer av ev väder men det blir ju som sagt alltid vinter en tid i Sverige så snart har nog alla vant sig att köra i snön ⛄️⛄️⛄️


// Bubbel - nyklippt med vinterpyjamas