söndag 28 mars 2021

FÅR MAN VARA LAT?

 Igår var jag på för mig ett nytt ställe i Landsbro och hade träningar ett antal timmar (7 pass) och det är alltid roligt att träffa nya ekipage. Detta var på hoppanläggning men som nån sa...man kan ju behöva träna lite dressyr också.
Det var med ett par dressyrekipage också som jag hjälper en del sen tidigare!

I dag är det kallt igen. Deprimerande. Jag vill ha vår nu! Hade tänkt tvätta ytterligare en fölbox men det torkar ju inte i detta vädret så jag hoppas det blir bättre i morgon. Vill gärna flytta stoet till rätt fölbox.

Sommartid igen! Härligt med ljusa kvällar även om det var lite halvskumt i morse. 
Idag var jag riktigt lat. Gick och släppte ut hästarna tidigt (i pyjamas) och gick sen på snooooze igen. Så skönt....tyvärr får jag väldigt dåligt samvete när jag är sådär lat men varför i hela friden ska jag ha det egentligen. Även jag kan väl få ta det lugnt????!!!

Mina egna ston har nu 12 resp 15 dagar till beräknad fölning. Ingen av dom har jättestora juver och på Rivvan har det precis börjat fylla på! Kollar i kameran innan jag somnar och om jag vaknar på natten, vilket jag ju alltid gör men dom står o äter eller sover. Inte sett nån av dom ligga ner!

Måste få fason på larmet också. Beställde ett kontantkort från Telenor men nu har det gått en vecka och jag har inte fått nåt. Borde kanske köpt nån annanstans....suck


//Bubbel - fölvaktaren