onsdag 11 mars 2009

Beige eller råsa

I dag åkte men minsann ut tidigt i hagen med maten i en påse...

Nu har matte bråttom igen, hon ska mocka snabbt och sen åka på utflykt...till Börjes med Jeanette, undrar om hon ska köpa nya fina saker till mig...? Jag brukar få mkt prylar och blingbling för jag är hennes bästa häst! Sen får hennes andra hästar ta över mina saker när jag skitat ner eller förstört dom lite, haha.

Lite tråkigt tycker jag att det är för jag får nästan jämt bruna och beige saker ...hon tycker jag passar bäst i det , själv skulle jag helst vilja ha råsa saker....men det är det en annan liten sötnöt i stallet som jämt får.

...Onsdag kväll och äntligen är det lugnt i stallet. Jag tror jag blir tokig så länge jag fick vara ute i dag , men hallå ! Jag var jätte hungrig OCH irriterad när matte kom hem...
Inte hade hon köpt en endaste present till mig , nä nä. Inte ens nåt i brunt.
Ridbyxor till sig själv gick bra, rutiga strumpor i alla möjliga färger och hund godisar...
Sen hade hon ett berg av mockebajs grepar, typ minst 12 st... Mockar hon verkligen så mkt?

Sen fick människan för sig att i dag ska vi springa fint i linan, nåt löjligt som kallas longering. Själv hade jag lust med vilda brallar för nån var bakom ridhuset och lät konstig. Usch JÄTTE farligt!

Hörde att några av polarna körde ett race in från hagen och ett helt staket jämnades med backen. Heja heja , mina takter!
I det hag-gänget är det en ny tjej , hon är nog nästan lika vimsig som jag...hon kallas för "Ture" - kan en tjej heta så??? Hon är rätt snygg, gillar att reta henne på mornarna //Bubbel

Inga kommentarer: