söndag 22 mars 2009

TRÄNA, TRÄNA , TRÄNA!!!!
I dag stod det program träning på schemat! Oj vad ni var duktiga, både hästar och ryttarna skötte sig. VARFÖR FICK INTE JAG VARA MED,????

Angelica /Qure LC:1 - hmmmm se till att ni får rätt program att träna in nästa gång...
Hedda/ Solle LC:1, i dag satt vänstergaloppen i alla fall :) heja heja
Linda/ Scandix, LB:1 & LA:1, betydligt mindre spänd häst i dag :)
Rose-Marie/Sixxtus, LC:1 - helt OK debut, trots lite bus och gnägg.
Sara/Naturell, LB:1 - oxå helt OK debut...det tar sig med galoppen! Men Sara man får inte sitta upp inne på banan med hjälp av pall OCH domare, haha.

Förresten linslusarna långt bak är papporna Tommy & Leffe som VÄLDIGT gärna ville vara med på bild, nästa gång får ni ställa er längre fram.....eller vara med och rida - en utmaning från Tobbe till Heddas "tävling" som hon ska ordna...

Matte slapp ta in oss i eftermiddag, så då passade dom på att ta fritt några timmar och for till Kalmar på shopping....tänk att hon alltid har en påse från Hööks med sig hem...inga presenter till mig, jo förresten var det inte med en liten råsa/beige grimma...tack tack.
"Bosse" fick ett träns och det var ruskigt snygg...nu är jag avis :( fast jag tror inte det var riktiga diamenter på pannbandet????
Jämt ska matte på ett ställe där dom har en massa blå påsar oxå(sånna man sen får hö i)...alltid hittar hon nåt lukt ljus, mugg, matta eller annat tjaffs som hon släpar hem...
Stannat i Lenhovda på fika hade dom gjort oxå!

Nu ska jag mumsa på mitt kvällshö , fick 2 morötter också!
/Bubbalzzzo

2 kommentarer:

sebastianmirasmilla sa...

Hmm, ska du vara lika snyggt klädd som jag nu då:)?

Bubbel sa...

Nä blev mest snygge saker till min 3 åring. Kan ju ändå inte komma upp i din nivå av vårmode!!! Får gå i mitt gamla lump, förresten en ny väst blev det ju....:)