tisdag 28 april 2009

ÄNTLIGEN BEIGE, RÅSA OCH BLINGBLING!!!

Matte började dammsuga när hon kom hem från ridskolan nu sent i kväll men så plötsligt sitter hon här....för jag bara MÅSTE berätta...äntligen blir det beige och råsa OCH bling bling!!!

På ridskolan i Lenhovda hade det varit en liten trevlig sammankomst där "Modern horse" sålde tjusiga häst prylar och min matte hade köpt detta....schabrak, täcke och grimma (den är både råsa och har strass stenar...halleluja)...allt i perfekta Bubbel färger. Säg inte till nån att det var inte speciellt billigt...

Dagen har annars varit bra, matte startade upp med att plocka sten i våra rasthagar, tänk om man kunde sålt alla stenar - då hade man blivit rik - stenrik!
Hon mockade, red lite, longerade, gjorde klart på häst loppisen.

Sen bar det iväg till Lenhovda för lektioner och vem var inte där och gärna ville var med på en bild??? Jo supergulliga Tessan, mattes snälla jobbarkompis som sköter stallet så fint...

Hörde att Sara med hjälp av husse trimmat fint på Bosse, rätt galopp på första försöket! 3 tränings dagar kvar...
Om någon skulle ha tid att följa med på treårstest på lör mottages gärna hjälp. Bosse startar 16.15 - usch nu är matte nervös!
//Bubbelasblingbling

2 kommentarer:

Daniella sa...

Så fina grejer får han minsann Bubbel, men jag håller med, priserna var väl något dyra. Men vad gör man inte för att sin häst vill ha det nya modet, eller? :)

Tessan är bra, vad skulle vi göra utan henne?! :)

Anonym sa...

Jag hade sååååå gärna följt med på 3-års test men jag jobbar tyvärr på lördag... SUCK!
Ibland är det riktigt pissigt att jobba på helgerna, man missar ju det roliga som händer.
Tina: Det kommer att gå jättebra! Andas och så andas lite till, Bosse är en cool tjej, hon har ju kollat på allt som händer i flera år så hon vet ju hur det ska gå till, eler hur.
Bubbel: Puffa lite på din matte och prata lugnande med henne.
Håller alla tummar för fina poäng på lördag // Mari