måndag 27 april 2009

LOPPIS TIDEN ÄR HÄR!

Hovis var hos oss på morgonen och jag har fått på mig vårskorna :) jösses vad jag kan bralla och spralla nu!!! Trodde jag skulle få visa det men matte tog bara en liten skritt fjutt ridning i dag...tråkigt!
Nu i eftermiddag ska matte hinna rida Sixxtus en stund...han har fått stå till sidan några dar nu...är lite mkt på schemat!
Ska hinnas med en privat lektion också...puh!

Hon håller på att ställa i ordning sin loppis på häst prylar oxå...den har ju legat i ide under vintern, finns ju alltid för mkt häst utrustning & urvuxna kläder så det är kanon att nån annan kan få användning av den!!! Har du nåt du vill bli av med...märk upp vad du vill ha betalt & ditt namn och lägg in i boden!!!
I helgen hade det varit folk och shoppat loss på den andra loppisen som oxå finns på gården ( med lite gott och blandat som matte röjer ut från huset...allt går tydl att sälja...nästan) Matte kör den varianten att alla människor är ärliga människor och hittar man nåt man vill ha så lägger man pengarna i burken...hihi! Men hon måste piffa till lite där inne efter sakernas vintervila = mkt damm!!!

Inget föl ännu och jojo snart spricker tanten , men det verkar inte hon fatta utan går och lunkar på och proppar in vårens första gräs = ändå större mage!

Systerson Weltfhyr LH var bäst i Theleborg i helgen, dom vann svåraste klassen MSVB:3.

Nä matte sitt inte här och häcka...jobba på och skynda dig sen till ditt andra ridskolejobb!
//Vårskodd Bubbla

Inga kommentarer: