måndag 13 april 2009

LITE VILA I ALLA FALL!

I dag var det snabbt avklarat i stallet för husse hjälpte till.... sen tog dom sig en mys fika på trappan och spanade på vad jag gjorde i hagen...Helt OK för dom behöver vila sig ibland. Bjudna på middag blev dom visst sen oxå, så i dag har det minsann inte gått nån nöd på dom!

Full fart med Bosses träningspass och i dag blev hon otroligt svettig

Sara for förbi stallet på Husses 4-hjuling och han springande efteråt, matte hon önskade att hon haft med kameran för hussse har nog aldrig setts springa i sån fart!?!?! Sara fattde inte var bromsen satt på mackapären utan la i stället i högre växlar = inte alls bra. Tack gode...att vi fortfarande har ett stall att bo i och att staketen finns kvar.

Matte har kommit på ett nytt projekt, nu ska gamla vagns hjul piffas till och hängas upp...hon har letat JÄTTE länge efter hjul överallt för vi har ju inga sånna här.... och så plötsligt i dag hittade dom en hel drös här HEMMA under vedbon...

I dag har jag fått softa i alla fall och det var helt OK att bara lapa sol.
Nu på kvällskvisten kom det en liten häst kille och flyttade in hos oss över natten. Han ska bli en fesen valack i morgon. Hans matte var lite sur på honom för han hade visst betäckt en viss fjording som oxå bor tvärs över vägen vid ridskolan i Lenhovda :)
//Bubbel ,valack sen länge

1 kommentar:

sebastianmirasmilla sa...

Oj då... Kanske blir söta barn då...?