onsdag 13 maj 2009

ÄR JAG NÄRA DÖDEN????

En sån där vanlig dag,mocka , lektioner, rida hästar,hunnit till posten och skickat iväg en såld ponny sadel och lite annat från gömmorna...hämtat ut dom väldigt flachiga bajsbruna och väldigt dyra sakerna som inköptets på "hästutrustningtuppewerepartyt" , haft lektion igen, städat i stugan för i helgen bor här ridledsgäster igen fr/lör och har ett gäng som startar här på lör och ska hyra hästar...
Fjuffis har skuttat runt och busat, unghästarna har fått en ny hage för Bella gick plötsligt ute på vägen...matte nervös då, innan hon var infångad.

Matte är ju inte ett dugg uppmärksam hon hade inte märkt att JAG inte mår bra i dag...jag har inte ätit min frukost eller eftermiddags mat men matte hon skulle ut och jobba mig på ridbanan och då gick jag som en kråka...jag är helt slut...känner mig som om jag har ont i varjde del av min kropp och halt i alla mina ben. DÅ blev matte VÄLDIGT orolig!!! Tempade ...jojo jag har 39.8 i feber. Då kastade hon sig på tel och ringde vettto...fattar ni att jag är sjuk, vetto tyckte vi skulle avvakta till i morgon - så orolig blev hon, hmmmmmmmmm!
Inget snor, ingen hosta , inga sår, inga svullna ben....men ojojoj nu kommer matte inte kunna sova i natt...vad är det jag drabbats av????????

Ture och Sara tyckte att dom skulle gästblogga i kväll ,men nix det får ni inte ;-)

/Bubbel som vill ha en mjuk kudde och ett gott täcke i natt

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Bubbel!

Kan det vara så att matte nämnt att du ska till Lenhovda Och tävla på söndag. Då brukar du ju lyckas med något för att slippa åka iväg.
Tappa en sko, sträcka dig el något liknande.
Hoppas du frisknar till snart:
Mia

Anonym sa...

Så är det nog, men denna gången har han verkligen ansträngt sig ....
Typiskt!!!!