onsdag 27 maj 2009

BLÅST!!!!!

Stackars Hexagon och Sixxtus...livrädda när dom skulle hem från betet ...hade blåst så mkt att dom fått ett träd över staketet och ville absolut inte bo mer i den hagen...i natt får dom bo inne!!!
Det har också blåst ner en logdörr, ett parasoll - som precis missade en fönsterruta och hela trädgården var full av schabrak i morse...var kom dom ifrån???????

I dag har mattes pappa varit och hälsat på med ett gäng gulliga små gubbar som är väldigt häst intresserade, ja och kattintresserade och hund intresserade....dom hade full upp att pyssla om alla oss djur här på farmen!
Ett STORT plus var att dom hade med sig en mumsig smörgåstårta!!! Godigodi

L.W var här med halva släkten (moder och pojkvän i alla fall) nu på kvällskvisten och spanade in Fjuffis och Nian...hon är nog rätt sugen på en av dom......!!!!!!
Nian som blivit en vildhäst sen i går då han tappade sin grimma, lyckades dom i alla fall fånga i hagen utan problem och han fick visa upp sig en trudelutt i ridhuset. Coooool kille!!

Annars har dagen bestått i städning av båda stugorna - nya ridledsgäster på väg in...fasen tror att matte har nån form av hotell verksamhet här....suck!
3 ridlektioner har det också blivit och söt Amelia hjälpte till med den första galoppen i världshistorien för en "sin" elev ...tänk vilken pärla hon är!!!!

Mig har hon longerat inspänd och det var ju sådär skojsigt.
Trimmat Hexagon på ridbanan en stund.

En som fick jobba tidigt i morse var Ramona - hennes medryttare var i stallet redan vid 7-tiden!

Jo åsså måste matte ondgöra sig lite över Ture som fixade en svullen tumme på henne på vägen ut i hagen och ett ett mosat lillfinger på vägen in....Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

//Bubbel skitig som en gris

Inga kommentarer: