torsdag 7 maj 2009

SKA MAN GÅ 2 PASS /DAG???

I dag har man minsann fått jobba hårt. Först kom Mia mitt på dagen och då tog matte och hon sig en ridtruddelutt. Mia fick busa med mig ...jag skuttade BARA en endaste gång...
Matte red Barrutten!!! I dag bröt hon inte ihop i alla fall, han måste ha gått lite bättre.

Matte startade upp dagen tidigt med att seminera... Dom har lika kul på Ica varje gång hon kommer dit och hämtar sina spermie lådor...

I morgon kommer vetto för ny sto koll.....
Dök upp ett sto till nu i kväll, hon såg lite mysko ut tyckte jag...men jag kände igen henne för det var Amelia - husses systers häst.
Tessan (mattes jobbar kompis i Lenhovda var också med och hälsade på) Tessan hon är så rolig för hon tyckte att dom på hennes ridlektion i Lenhovda skulle komma hit och rida för vi hade så fina hästar här - måste ju varit mig hon menade!!! Fast hon tyckte förstås att Frost är allra bäst, haha ( han är en fjording på ca 100 år)

Jag fick jobba ytterligare ett pass på kvällen för Gullegullan hade klivit av sig en sko när hon gick lektion i morse.... Tror att Tova tyckte att jag var kul att rida...försökte faktiskt skärpa mig och inte busa!!! Man vill ju inte skrämmas för mkt. Hon hade lite ont i sina armar och var lite röd i ansiktet. Matte tyckte det såg ut som om jag gick och småflinade hela lektionen.

Var med en tysk elev på den lektionen oxå...matte pratade nåt konstigt språk och viftade med armarna för att hon skulle förstå...men Herkules verkade köra sitt eget race!

Totalt har det blivit 4 lektioner i dag och nu får matte äntl ta kväll.

....Jo hon har ju pussat mkt på den däringa fjuffisen i dag också....

//Bubbel hårt arbetade

1 kommentar:

Isabel sa...

Goddagens! Wilma hade inga direkta vaxproppar förra året och den "färdiga vita mjölken" fick hon inte föräns den lille var ute! ;) Hon är hemlig så!! :)